luni, 27 decembrie 2010

Programul Tineretul Fara Dulciuri: obiceiul de 21 de zile

Iata ca din data de 5 Ianuarie voi incepe un nou program tot sub umbrela marelui si genialului program "Tineretul fara dulciuri".  Pentru ca acest program umbrela nu se refera doar la ce mananci.
Noua diviziune a programului e bazata pe o teorie intalnita in diferite carti ( si conform principiului ca trebuie sa verifici un lucru din macar 3 surse, incep sa cred aceasta teorie).
 Teoria aceasta spune ca daca faci un lucru timp de 21 de zile consecutiv, acel lucru iti intra in obisnuinta. Asa ca de pe 5 ianuarie ma voi trezi la 6 dimineata, voi face un mini antrenament pana la 7 cand imi voi continua rutina de dinainte de plecare.
M-am gandit deja sa alternez diferite exercitii, pentru ca in doar o ora nu apuc sa fac tot ce as face eu in mod normal la un auto-antrenament in sufragerie.
Astept vremea buna ca sa pot merge la serviciu pe role sau bicicleta. Asa, ora de antrenament nu va mai fi ocuoata cu exercitii dedicate picioarelor sau fundului si ma voi putea concentra pe partea superioara a corpului. Insa pana la vremea buna, trebuie sa ma impart: intre exercitii pentru picioare, fesieri, abdomen si restul.
Va anunt cum merge treaba. Urati-mi succes si vointa de fier. :D

3 comentarii:

  1. Pentru ca acest program umbrela nu se refera doar la ce mananci.
    ????? ce-ai vrut sa zici???

    RăspundețiȘtergere
  2. pateus maleficarummarți, 04 ianuarie, 2011

    etichete: fesieri =))

    RăspundețiȘtergere
  3. pai programul tineretul fara dulciuri este programul umbrela, si dupa nume ai putea crede ca e un porgram care se refera la alimentatie. insa include un stil de viata sanatos din mai multe puncte de vedere

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?